21.2.06

Comença l'espectacle

Avui dimarts dia 21 de febrer, ha estat un dia força mogudet.

La primera jornada d'aquest any 2006 amb una marcada convecció provocada en part, per una entrada d'aire fred en altura més un destacable augment de l'humitat en capes mitjes respecte a dies anteriors amb el resultat d'alguns ruixats, algunes tempestes destacables i fins i tot algunes nevades, tot i que cap d'aquests fenòmens ha arribat a afectar la zona de Collbató, al menys directament.

A partir de mig matí tal i com mostren la segona i tercera fotografia, les nuvolades han estat les protagonistes i no s'han deixat esperar pas gaire els primers ruixats i tempestes. A mitja tarda, una espectacular tempesta acompanyada de calamarsada ha deixat completament blancs, els carrers d'alguns barris de l'Hospitalet de Llobregat i fins i tot, s'ha pogut observar una mànega en front de la costa central catalana.

A Collbató ha arribat a caure alguna gotellada a mitja tarda, una dècima de litre s'ha recollit a l'observatori del Casc Antic, quelcom més a Esparreguera i res a l'observatori del Pla del Castell. També durant el migdia, ha caigut un ruixat als voltants de Can Massana, tal i com mostra la primera fotografia.

2 Comments:

Blogger Un_barcelones said...

Hola Jordi.
Muy bueba la iniciativa del Blog. No paras. Espero que no te ocurra como a mí que he dejado de actualizar mi blog...

Sígue así.

10:56 a. m.  
Blogger Crispin Parra said...

Jo crec que aquest Cb es va arrivar a veure cuasi desde tota catalunya

Crispin Parra

8:25 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home