5.3.06

Festa de l'arbre a Collbató

En motiu de la Festa de l'arbre, la Comissió per la reforestació de Collbató amb la col.laboració de l'ADF local, el Patronat de la muntanya de Montserrat i de l'Ajuntament de Collbató, ha organitzat avui diumenge, una plantada d'alzines cedides per la Generalitat de Catalunya i oberta a tothom del poble que hi vulgui col.laborar.

La plantada s'ha fet aquest matí pels voltants de l'Àrea d'esplai de la Salut, concretament al torrent de la Font Seca, voltants del camp de tir i de la Font de la Salut. Aquesta zona es va veure molt afectada pel fatídic incendi de l'any 94 i de ben segur, la zona agrairà aquesta plantada.

La meteorologia ha acompanyat i tot i fer quelcom de vent, no ha plogut i l'assitència ha estat més que destacable; hi ha hagut una xocolatada per tots els assitents.

En un futur, aquesta comissió també preveu la possibilitat de fer altres actuacions, com la neteja dels boscos públics més propers al poble.

En la primera fotografia es pot veure a una nena plantant una alzina a un zona propera al torrent de la Font Seca; en la segona imatge veiem un dels diferents grups, plantant en la zona de la Font de la Salut, i en la tercera fotografia es pot veure el moment en que s'organitzaven els diferents grups de plantació a l'Àrea d'esplai de la Salut; també hi observem les safates amb les alzines que s'han plantat.

1 Comments:

Blogger Crispin Parra said...

Yo se la propuse al ayuntamiento...

es muy buena iniciatiba

en roda la mitad W se nos arrasó con los incendios una vez y cuando ya todo nacia de nuevo otra vez la mismas montañas y claro ya no repuebla solo o le cuesta

Cripsin Parra

7:48 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home